Kategorie

TOP PRODUKTY

SADA Smázáčky Matematika (3 Smazáčky Miško, Peťko, Palko) (formát A5)

19600200B

151,00 Kč včetně DPH

Smazáček je speciální fólie, na kterou lze psát tužkou i perem. Do fólie je fixně vlisovaná tištěná předloha s různými náměty. Výhodou a předností této pomůcky je, že na fólii napsané či nakreslené záznamy lze smazat/vygumovat obyčejnou gumou.

Více informací

Dostupnost: Poslední kusy na skladě

Sada 3 matematických smazáčků - Miško, Peťko, Palko, formátu A5, obsahuje náměty a řešení zajímavých úkolů z geometrie. Na první straně smazáčků se nacházejí postavičky a stavby z geometrických útvarů různé velikosti. Na druhé straně těchto Smazáčků jsou uvedeny úkoly na dokreslování, logický úkol a rozmanitými čarami vyznačené obrysy pro skládání postaviček z hlavolamu Tangram.

Motivační učební pomůcky k vyučování matematiky obsahují doporučující doložku MŠ SR, jsou určeny pro MŠ a 1. stupeň ZŠ. Jejich záměrem je hravou formou vzbudit u dětí zájem o matematiku. Slouží také k identifikaci talentů na matematiku.

Didaktickým přínosem smazáčka je skutečnost, že si děti mohou hrát nebo se zabývat rozmanitými úkoly v klidu, bez stresu, jelikož nezdařené pokusy mohou vygumovat.

Z psychologického hlediska to pro děti znamená jednu z možností posílení sebedůvěry a tím i individuality dítěte.

Produkt byl úspěšně přidán do srovnání produktů!