Kategorie

TOP PRODUKTY

Laboratoře, Učebně, Dílny

Školní laboratoř, odborná učebna, dílna - místa, která vyzařují inspirativní energii, voní poznáním a pomáhají propojit svět bezstarostného dětského objevování se světem práce dospělých.

Je to první místo, kde se dítě naučí, že moudrost se získává praktickým využitím znalostí a že učit se něco nového může být stále zábavné a uspokojující.

V odborné třídě je nejdůležitější nadšený učitel a vnímaví žáci. Vše ostatní je jen vybavení, se kterým vám rádi pomůžeme.

Konkrétní podoba laboratoria, učebny nebo dílny je vždy výsledkem kombinace požadavků a finančních možností školy. Stačí k tomu tři kroky:

  1. 1. KROK
    Domluvíme si osobní nebo virtuální schůzku - sdělíte nám své představy, požadavky, specifika a my vytvoříme předběžný návrh technického řešení, společně zaměříme prostor a zmapujeme rozmístění médií - to vše zdarma
  2. 2. KROK
    Připravíme technický návrh řešení, cenovou nabídku na kompletní realizaci bez skrytých nákladů, dohodneme se na technickém řešení konstrukčních prvků, materiálů a barev, dohodneme se na ceně a uzavřeme objednávku nebo smlouvu o realizaci
  3. 3. KROK
    realizacie zakázky, připojení médií, test a revize. Samozřejmostí je úklid po realizaci a odstranění obalového materiálu. Předání kompletní laboratoria, učebny nebo dílny včetně technické dokumentace a revizí.
Produkt byl úspěšně přidán do srovnání produktů!