Kategorie

TOP PRODUKTY

FIGURÍNY A SIMULÁTORY

Lékařské figuríny a simulátory jsou nejlepšími didaktickými pomůckami pro osvojování klinických dovedností studenty lékařských fakult a lékařských univerzit. Jsou také účinným nástrojem pro lékaře, kteří tyto dovednosti vysvětlují a vyučují. Figuríny a simulátory pomáhají při výcviku studentů, mediků, lékařů, zdravotnického personálu, zdravotních sester, záchranných týmů a porodních asistentek při rozvoji potřebných dovedností a technik před prací s pacientem.

Lékařské simulace se používají na všech úrovních, ve všech aspektech a specializacích lékařského vzdělávání, například: pro chirurgický a laparoskopický výcvik, anesteziologický výcvik, porodnický a gynekologický výcvik, výcvik klinických dovedností, první pomoc, základní a profesionální podporu života, ošetřovatelské dovednosti, výcvik a diagnostické postupy atd.

Nabízíme široký sortiment kvalitních lékařských simulátorů a figurín od osvědčených výrobců, kterými můžete vybavit své učebny, odborné učebny, školicí místnosti, školící pracoviště a laboratoře. Mezi naše zákazníky patří základní školy, střední školy, zdravotnické univerzity, fakultní nemocnice, poskytovatelé školení první pomoci a autoškoly. Každému zákazníkovi připravíme nabídku na míru s ohledem na jeho finanční možnosti a účel.

Výhody lékařské simulace:

  • Lékařská simulace vyplňuje mezeru mezi teorií a praxí.
  • Lékařská simulace je flexibilní a lze ji přizpůsobit různým úrovním školení.
  • Lékařská simulace trénuje koordinaci rukou a očí a sílu.
  • Lékařská simulace slouží k dokonalému nácviku klinických dovedností.
  • Lékařská simulace pomáhá studentovi zachovat klid a připravit se na první setkání se skutečným pacientem.
  • Pomocí lékařské simulace lze procvičovat velké množství a rozsah diagnóz a postupů, aniž by bylo nutné čekat na skutečného pacienta.

Lékařské simulátory a figuríny jsou vyrobeny tak, aby byly anatomicky přesné a pocitově věrné skutečným lidským měkkým tkáním a jejich reakcím. Nabízejí tak realistické prostředí pro výcvik se spolehlivou technologií.

Produkt byl úspěšně přidán do srovnání produktů!