Kategorie

TOP PRODUKTY

LABORATORIA, UČEBNĚ, DÍLNY

Laboratoř nebo Odborní učebna FYZIKY

Než se pustíte do přípravy nové učebny nebo laboratoře, je důležité určit účel využití - bude vaše nová učebna sloužit pouze k výuce fyziky, nebo i k výuce jiných předmětů? Protože:

Druhým krokem je zamyslet se nad tím, jaké inženýrské sítě (elektřina, voda, odpad, plyn) budou v učebně či laboratoři využívány a zda jsou v prostoru dostupné a přístupné. Rozvod médií od učitelského stolu ke stolům studentů lze vést různými způsoby (Zobrazit fotogalerii)

Třetím krokem je vybavení učebny nebo laboratoře vhodnou školskou tabulí a výběr pracovního místa učitele na míru (Zobrazit fotogalerii)

V nové laboratoři nebo učebně se můžete rozhodnout pro rekonstrukci nebo vybudování počítačové sítě a IKT vybavení. Inspirujte se naší nabídkou edukační techniky a výukového softwaru

Nezapomeňte svou učebnu, laboratoř nebo kabinet vybavit doporučenými sadami učebních pomůcek a zařízení nebo si vyberte z aktuální nabídky učebních pomůcek.

Na závěr jen několik tipů - práce lze rozdělit na etapy - podle prostorových a finančních možností školy. Pro přípravu prostor - elektroinstalace, podlahy, média - lze využít místně dostupné odborníky, se kterými můžeme předem konzultovat technické požadavky na přípravu učebny. Věříme, že vaše nová učebna nebo laboratoř bude inspirativním, praktickým a krásným místem.

Produkt byl úspěšně přidán do srovnání produktů!