Kategorie

TOP PRODUKTY

UČEBNICE FYZIKY

Učebnice fyziky pro základní a střední školy v tištěné i digitální podobě, školní licence, domácí licence pro žáky a studenty, různé licenční balíčky. Vhodné materiály pro online výuku jak pro učitele fyziky, tak pro jejich žáky a studenty. Obsahuje učební texty, výukové prezentace, návrhy experimentálních aktivit pro žáky a testy k ověření znalostí.

Referencie

Jsem učitel fyziky v 6., 7. a 8. třídě. Za svůj věk se nestydím, je mi 71 let. V době karantény a dálkové výuky mi jako učiteli velmi pomohla vaše multimediální učebnice fyziky, zejména její prezentace. Z celého srdce vám děkuji. Potěšila mě zpětná vazba od studentů: "pane učiteli, posíláte nám krásné prezentace, učivo chápeme". Naučili se dělat si z prezentací výstižné poznámky, a dokonce správně odpovídat na příslušné otázky. Děkuji vám. Sama žasnu nad tím, co všechno jsem se během karantény naučila, zejména jak úžasně záživné je podnítit zájem žáků o fyziku pomocí počítače a s využitím vhodně připravených materiálů.

Mgr. Neštická Mária
učitelka fyziky, ZŠ s MŠ K. Mahra, Trnava.

Učebnice je určitě velkým přínosem pro žáky i učitele. Je super členěná do celků, což usnadňuje použití materiálu, který je pro danou hodinu potřeba. Co se týče grafického zpracování, myslím, že je skvělé. Přeji hodně úspěchů při tvorbě podobných užitečných výukových materiálů.

Mgr. Anna Švorcová
učitelka fyziky, Cirkevná SOŠ elektrotechnická P.G.Frassatiho, Bratislava

Produkt byl úspěšně přidán do srovnání produktů!