Kategorie

TOP PRODUKTY

ASTRO Laser Set

10121-0461

26 015,00 Kč včetně DPH

ASTRO LASER SET je vzdělávací astronomická souprava, která okouzlí všechny věkové kategorie – děti i dospělé. Je ideální pro astronomické kroužky a pomůže při výuce přírodovědy, geografie a fyziky. Pohled na oblohu, spektrum elektromagnetického záření, fáze Měsíce, zatmění, albedo, astronomické dalekohledy, hledání exoplanet zákrytovou metodou a proměnné hvězdy. Témata, která zaujmou každého.

Více informací

Dostupnost: Skladem u dodavatele

ASTRO LASER SET obsahuje všechny komponenty potřebné k vysvětlení témat a úloh popsaných v manuálu. LED zdroj světla představuje Slunce, 5 paprskový laserový zdroj světla se využívá při vysvětlování principů optických přístrojů. Vesmírná tělesa (Země, Měsíc, exoplaneta), optické prvky (čočky, zrcadla apod.) a zdroje světla se umisťují na pracovní výkresy, které jsou součástí soupravy. Optické moduly lze zároveň použít i na úlohy v manuálu nepopsané, jako například odraz a lom světla, totální odraz a pod.

Všechny části soupravy jsou uloženy v lehkém plastovém kufříku, což usnadňuje její pohodlnou přepravu přímo na pozorovací místo, kde se může před samotným pozorováním vysvětlit některé z témat. Součástí soupravy je také magnetická tabule. Všechny prvky soupravy jsou podlepeny magnetickou fólií, proto se udrží na tabuli i ve vertikální poloze, což výrazně zlepšuje možnost prezentace před skupinou osob.

Manuál obsahuje 8 témat a 29 úkolů.

Produkt byl úspěšně přidán do srovnání produktů!