Kategorie

TOP PRODUKTY

Euklides geometrie v rovině

961010MBSK

1 008,00 Kč včetně DPH

Pomocí programu Euklides geometrie v rovině vyřešíte jednoduše a přesně různá geometrická cvičení. Při digitálním geometrickém sestavování konstrukce, prvky na obrázku jsou mobilní, zatímco vycházející body zůstávají konstantní. Tímto snadno najdeme hranice sestavované konstrukce. Euklides není dostupný v českém jazyce.

Více informací

Dostupnost: Skladem u dodavatele

Průhledná konstrukce

Každý z připravených objektů lze vybarvit, nebo použít různé styly čar při zobrazování. Kterýkoli z objektů můžeme vypnout nebo znovu zapnout. Pomocné čáry, které nejsou při konečném výsledku důležité, se dají skrýt jedním kliknutím. linie). Značky lze zapnout nebo vypnout pro každý objekt.

Základní nebo komplexní

Program je založen na 6 základních krocích Euklidovy konstrukce, kterými postupným zadáváním připravíme úkol. Vedle základních kroků je k dispozici několik konstrukčních kroků (konstrukce tečny ze základních objektů), Program je schopen provádět všechny základní geometrické transformace (reflexe proti ose, nebo středu, translace, rotace, projekce, inverze).

Konstrukční kroky

Popis jednotlivých kroků, kterými jsme se dopracovali ke konstrukci, je nezbytný, protože jejich pomocí můžeme proces a výsledek zopakovat. Viditelný nebude pouze konečný výsledek, ale i jednotlivé kroky pomocí kterých jsme se k výsledku dopracovali. V programu lze používat i makra (vlastní postupy
konstrukčních kroků), které lze uložit a používat v následujících projektech.

Animované stopy

Spuštěním počátečních bodů hotové konstrukce podél zadané křivky se zobrazí kroky kterými jsme ke stavbě dospěli. Z bodů tvořících elipsu pomocí stop vykreslíte křivku celé elipsy. Program prostřednictvím animace zobrazí pohyb nebo fáze jednotlivých kroků, které lze přehrávat. Parametry animace (počet fází, rychlost, směr a jiné vlastnosti) lze kalibrovat a hotová animace uložit.

Produkt byl úspěšně přidán do srovnání produktů!